Yeni yılda yapılacaklar listenizde neler var? Her yılın başında heyecanla verdiğiniz kararları daha ocak ayı bitmeden yarım bırakıyorsanız, sizin için daha uygulanabilir önerilerimiz var. Dekorasyondan spora kadar hayatınızda yapacağınız küçük değişikliklerle büyük hedeflerinize daha sağlam adımlarla yaklaşabilirsiniz.

Yeni yıl, yepyeni heyecanlarla kapımızda! 2022’de daha fit görünmek, saçları uzatmak ya da yeni bir dil öğrenmek… Hedefiniz ne olursa olsun, 1 Ocak’tan itibaren gerçekleştirmek için önünüzde kocaman bir yıl olacak. 31 Aralık 2022’de geriye dönüp başardıklarınız için kendinizi takdir etmek istediğinizi biliyoruz. Hayatınıza katmak istediğiniz farklılık ne olursa olsun, size destek verecek birkaç önerimiz mutlaka işinize yarayacak.

2022’de Forma Girin

Spor yapmak için sebep çok ama sporu ertelemek için de bahane çok! Mesai saatleri, trafik, yoğunluk ya da sırf tembellik yapma isteği spor salonuna gitmenize engel olabilir ama olmasın! 2022 yılında bunlar bahaneniz olmasın. Spor salonuna kayıt yaptırmasanız da evde yapılabilecek egzersizleri istikrarlı bir şekilde uygulayabilirsiniz. Hatta evcil hayvanınızla bile yapabileceğiniz sporlar var!

Sağlıklı Beslenmeye Ne Dersiniz?

Süper gıdalar, yeni beslenme trendleri, dünyanın diğer ucundan gelen egzotik meyveler ya da sadece buharda pişmiş sebzeler… Yeni yılda ne yaparsanız yapın, yediklerinize dikkat edin. Biliyoruz patates kızartması, hamburger ya da çikolatalı pastalar çok lezzetli ama göbeğinizin dümdüz olması evde pişmiş, lifli, vitaminli ve sağlıklı yağları içeren besinlere bağlı.

Teknolojiye Geç Kalmayın

Zamanın hızı teknolojiyle yarışıyor! İkisine de yetişmek zor ama imkansız değil. Son teknoloji ürünleri, akıllı saatler, müziğin her notasını hissettiren kulaklıklar veya muhteşem görüntüsü kalitesine sahip televizyonlar, izlediğiniz ve dinlediğiniz her şeyden daha çok zevk almanızı sağlayacak elektronik ürünlere bu yıl yatırım yapın.

Çok Gezin Daha Çok Bilin

Motivasyonunuz ne olursa olsun; ister keşfetme arzusu ister dinleme isteği… Bu yıl daha çok seyahat edin. Bilmediğiniz bir şehrin sokaklarında kaybolma klişesini yaşamadan 2022’yi bitirmeyin. Size farklı birikimler, yeni deneyimler katacak her şeye kucak açın. Örneğin her zaman yaz tatili mi yapıyorsunuz, bu sefer karlı yolları keşfedin ama mutlaka bir değişiklik yapın. Çok eğleneceğinizden eminiz!

Yaşam Alanınızı Güzelleştirin

Eviniz huzurlu olduğu sürece dışarıda olan biten şeyler sizi asla üzemez! Yeni yılda evinizi ister hygge trendlerine göre ister feng shui’ye göre ya da tamamen kendi beğenilerinize uygun şekilde düzenleyin. Bunun için evinizi tamamen değiştirmek zorunda değilsiniz. Biraz farklılık yaratmak evinizi daha çok sevmenizi sağlayacak!

Yepyeni Biri Olun!

Yeni yılın rengi mor! Bu renkle ilgili birkaç ürün veya aksesuar mutlaka almalısınız. Her zaman giydiğiniz o jean’i çıkarın ve bu sene biraz daha etek ve pantolon giyin. Ya da o basic kazak yerine desenlerle stilinizi hareketlendirin. Eğer siz değişime hazırsanız, gardırobunuz sizinle hareket etmek için daha hevesli olacak! Kıyafetlerinize renk katın, aksesuarlarınızla fark yaratın!

Kendinize İyi Bakın

Yeni bir seneye başlamak heyecan dolu olsa da geçen zamanın izleri cildinizde yer bulabilir. Böyle olmasa bile makyaj ve hava kirliliğinden kaçamazsınız. Dolayısıyla cildinize bu yıl daha iyi bakın, parfümünüzü çeşitlendirip farklı farklı kokun ve makyaj malzemelerinin en iyisini kullanın. Çünkü bu yıl size iyi gelecek ve onu karşılarken en güzel halinizde olmalısınız!